آموزههاي ديني و بهرهوري نيروي انساني
📃جزوه راهنماي نگارش پايان نامه در مقطع كارشناسي ارشد📃تحقیق طراحي يك سيستم انبارداري📃تحقیق انبارداری با برنامه Vb.net📃تحقیق گزارش حسابرس مستقل درباره صورت هاي مالي📃تحقیق آيين نامه شرايط و ضوابط پذيرش سهام در بورس اوراق بهادار📃پاورپوینت مشكلات فرهنگی ما ایرانیان📃تحقیق نحوه ارائه دارايي هاي جاري و بدهي هاي جاري📃تحقیق نحوه ارائه صورت هاي مالي📃تحقیق حسابداري اجاره ها📃تحقیق استانداردهاي حسابرسي بحث برنامهريزي📃تحقیق آيين نامه فعاليت کارگزار معرف و کارگزار متعهد خريد در بورس اوراق بهادار📃تحقیق حقوق اقتصادي اساسي دولت ها📃خلاصه گردش ارسال اظهارنامه مالياتى📃خلاصه مشخصات سيستم حسابداري صنعتي 1📃تحقیق دستمزد و حقوق پرداختی📃تحقیق راهک ارها و خط مشی در حسابرسی ها و بازرسی های داخلی📃پاورپوینت جزوه ایمینی صنعتي📃گزارش کارآموزی در مورد حسابرسي📃تحقیق گزارشگري مالي ميان دوره اي📃تحقیق حسابداري صنعتي 1📃تحقیق روش تأمین مالی کوتاه مدت📃تحقیق مفهوم استهلاک در حسابداری📃تحقیق آيين نامه معاملات در سازمان كارگزاران بورس اوراق بهادار تهران📃تحقیق هدف و اصول كلي حسابرسي صورت هاي مالي📃تحقیق اهميت حسابرسي
در این پست قصد معرفی فایل آموزههاي ديني و بهرهوري نيروي انساني را داریم با ما همراه باشید.
حجم فایل : 1.3 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 48
آموزههاي ديني و بهرهوري نيروي انساني اصطلاحشناسي بهرهوري اصطلاح رايج و شايع (productivity)
در فرهنگ لغت فارسي، به معناي بهرهبرداري، كاميابي و با فايدگي است و در پژوهشها به معناي راندمان، بازدهي، مولّديت و باروري به كار ميرود. البته تعريف اصطلاحي اين واژه فراوان است و پيوسته جديدتر و كاملتر هم ميشود. برخي، بهرهوري را در مفهوم اقتصادي آن در رابطه بين كميت و كيفيت كالاها و خدمات توليد شده و مقدار منابع مصرف شده ميدانند.
آژانس بهرهوري اروپا (European Productivity Agency) بهرهوري را چنين تعريف ميكند: بهرهوري در درجه اول يك ديدگاه فكري است كه همواره سعي دارد آنچه را در حال حاضر موجود است، بهبود بخشد و مبتني بر اين عقيده است كه انسان ميتواند كارها و وظايفش را بهتر از روز قبل انجام دهد.
سازمان ملي بهرهوري ايران هم بر اين باور است كه: بهرهوري، يك نگرش عقلايي به كار و زندگي است كه هدف آن، هوشمندانهتر كردن فعاليتها براي دستيابي به زندگي بهتر و متعاليتر است.
آخرين و دقيقترين تعريف بهرهوري، مجموع اثربخشي و كارآيي است:
بهرهوري = اثربخشي (اجراي كارهاي درست) + كارآيي (اجراي درست كارها). يعني براي اينكه بتوانيم در كار خود اثربخش باشيم و به هدف برسيم، بايد كارهاي درست را انجام دهيم. پس از انتخاب درستترين كار هم، بايد كارآيي خود را با انجام كار به صورت شايسته بالا ببريم.
اگر چه هر كدام از اين تعريفها در جايگاه خود درست و كارآمد است، بهرهوري ميتواند بيشترين استفاده از كمترين امكانات و منابع مادي و معنوي در راه رسيدن به رشد و شكوفايي همه جانبه زندگي انسان باشد.
منظور از امكانات و منابع مادي، فنآوري، مديريت، نيروي انساني و منابع طبيعي است. منظور از منابع معنوي هم ارزشها، رفتارها، هنجارها، نگرشها و اسلوبهايي است كه قابل اندازهگيري نيستند، ولي ميتوانند نقش مهمي در بهبود بهرهوري به طور مستقيم و غير مستقيم ايفا كنند. بهرهوري در اسلام با توجه به مفهوم لغوي و اصطلاحي بهرهوري، مشخص ميشود كه جوهره اين مفهوم نه تنها در جامعه ديني و اسلامي ما تازگي ندارد، بلكه جزو بديهيات زندگي به شمار ميآيد. همچنين اين مسئله همواره در كلام باريتعالي و معصومان متجلي است؛ چرا كه فلسفه آفرينش انسان، به كمال رسيدن و هر روز بهتر از روز قبل شدن است و اين همان معناي بهرهوري است.
امام علي(ع) در گفتاري ارزشمند ميفرمايد: «كسي كه امروز خود را اصلاح و كوتاهيهاي ديروز خود را جبران كند، رستگار ميشود».
امامصادق(ع) هم ميفرمايد: «هركس دو روزش يكسانباشد، فريب خورده است». چو كس كار امروز خـود را درست رساند به انجام و چـالاك و چست
به جـبران ديـروز كـوشـد هـم او بـود رستـگار آن پسنـديـده خو بيشك، با توجه به دو منبع فياض الهي (قرآن و سنت)، مفاهيم ارزشمند فراواني از...